- Aromatické a léčivé rostliny
- Dvouletky
- Hrnkové květiny
- Letničkové směsi
- Letničky
- Letničky k řezu nebo sušení
- Novinky 2023
- Trávy
- Trvalky
- Zeleniny
- Artyčok
- Brokolice
- Celer
- Cibule
- Čekanka salátová
- Fazol zahradní
- Fenykl
- Hrách setý cukrový
- Hrách setý dřeňový
- Jahodník měsíční
- Jahodník velkoplodý
- Kadeřávek
- Kapusta hlávková
- Kapusta růžičková
- Kedluben
- Kiwano
- Kopr
- Kukuřice pukancová
- Květák
- Lilek / baklažán
- Meloun vodní
- Mexická miniokurka
- Mochyně
- Mrkev
- Okurka setá
- Paprika
- Pastiňák setý
- Patison
- Pažitka
- Pažitka čínská
- Petržel zahradní
- Pór pravý
- Rajče
- Reveň
- Roketa setá
- Ředkev
- Ředkev černá
- Ředkvička
- Řepa salátová
- Řeřicha
- Salát
- Salát listový
- Salát římský
- Špenát
- Tykev
- Tykev cuketa
- Tykev muškátová
- Zelí hlávkové
- Zelí pekingské
Reveň
(1)Reveň - Rheum rebarbarum je vytrvalá zelenina pro sklizeň řapíků od jara do konce června. HTS má 13–15 g, v 1 g je 66–67 semen. Vyséváme v III nebo VIII na záhony do řádků vzdálených 0,3 m, mladé rostliny se vyjednotí. Stanoviště pro rebarburu je dobré hluboko prokypřit a dobře vyhnojit - nejlépe hnojem o dávce 6 kg na m2. Sazenice z podzimního výsevu vysazujeme na jaře začátkem IV ve sponu 1–1,2 × 1 m, sazenice by měly mít růstový vrchol 5–6 cm pod povrchem půdy. první sklizeň se provádí ve třetím roce po výsadbě. Největší výnos bývá v pátém až sedmém roce.
Vyberte parametry zboží