- Aromatické a léčivé rostliny
- Dvouletky
- Hrnkové květiny
- Letničkové směsi
- Letničky
- Letničky k řezu nebo sušení
- Novinky 2024
- Trávy
- Trvalky
- Zeleniny
- Artyčok
- Brokolice
- Celer
- Cibule
- Čekanka salátová
- Fazol zahradní
- Fenykl
- Hrách setý cukrový
- Hrách setý dřeňový
- Jahodník měsíční
- Jahodník velkoplodý
- Kadeřávek
- Kapusta hlávková
- Kapusta růžičková
- Kedluben
- Kiwano
- Kopr
- Kukuřice pukancová
- Květák
- Lilek / baklažán
- Meloun cukrový
- Meloun vodní
- Mexická miniokurka
- Mochyně
- Mrkev
- Okurka setá
- Paprika
- Pastiňák setý
- Patison
- Pažitka
- Pažitka čínská
- Petržel zahradní
- Pór pravý
- Rajče
- Reveň
- Roketa setá
- Ředkev
- Ředkev černá
- Ředkvička
- Řepa salátová
- Řeřicha
- Salát
- Salát listový
- Salát římský
- Špenát
- Tykev
- Tykev cuketa
- Tykev muškátová
- Zelí hlávkové
- Zelí pekingské
Kiwano
(1)Kiwano – Cucumis metuliferus má cca 60 semen v 1 gramu. Kiwano je zatím poměrně málo známá zelenina původem z jižní Afriky z oblasti Kalahari. V našich podmínkách se pěstuje obdobně jako skleníkové okurky. Vysévá se zpravidla v IV, klíčí 10–14 dní při teplotě 20–24 °C, vysazuje se do skleníků nebo fóliových krytů – na záhon pak až v druhé polovině května, doporučený spon: 100×100 cm. Vhodné je pěstování s oporou; boční výhony zaštipovat. Plody jsou oválné, 10–15 cm dlouhé o hmotnosti 200–300 g, zpočátku zelené a při zrání se jejich barva mění na jasně oranžovou. Dužnina má zelenožlutou barvu, je velmi šťavnatá s osvěžující chutí, plody se konzumují syrové; skladovatelnost až 6 měsíců.
Vyberte parametry zboží