Kategorie
- Aromatické a léčivé rostliny
- Dvouletky
- Hrnkové květiny
- Letničkové směsi
- Letničky
- Letničky k řezu nebo sušení
- Novinky 2024
- Trávy
- Trvalky
- Zeleniny
- Artyčok
- Brokolice
- Celer
- Cibule
- Čekanka salátová
- Fazol zahradní
- Fenykl
- Hrách setý cukrový
- Hrách setý dřeňový
- Jahodník měsíční
- Jahodník velkoplodý
- Kadeřávek
- Kapusta hlávková
- Kapusta růžičková
- Kedluben
- Kiwano
- Kopr
- Kukuřice pukancová
- Květák
- Lilek / baklažán
- Meloun cukrový
- Meloun vodní
- Mexická miniokurka
- Mochyně
- Mrkev
- Okurka setá
- Paprika
- Pastiňák setý
- Patison
- Pažitka
- Pažitka čínská
- Petržel zahradní
- Pór pravý
- Rajče
- Reveň
- Roketa setá
- Ředkev
- Ředkev černá
- Ředkvička
- Řepa salátová
- Řeřicha
- Salát
- Salát listový
- Salát římský
- Špenát
- Tykev
- Tykev cuketa
- Tykev muškátová
- Zelí hlávkové
- Zelí pekingské
hrách cukrový
(1)Hrách setý cukrový - Pisum sativum var. saccharatum má HTS 180-200 g a v 1 g 5-7 semen. Křehké, dužnaté lusky bez vnitřní pergamenové vrstvy mají sladkou chuť, stejně jako nezralá zrna. Konzumují se celé zpravidla syrové, lze je využít i k vaření nebo nakládání. Vyséváme v březnu až dubnu, ideální jsou lehčí půdy. Cukrový hrách dorůstá větší vyšky než dřňový, pro růst potřebuje vhodnou oporu.
Vyberte parametry zboží